Alexandra park, / Wood Green, London, 61
2018. március 11. írta: Erich

Alexandra park, / Wood Green, London, 61

2017.11.

Az Alexandra Palace II. Osztályú szórakoztató és sportlétesítmény Londonban. Eredetileg John Johnson és Alfred Meeson által épített, 1873-ban nyitották meg, de két héttel a nyitást követő tűz után Johnson átépítette. A "Néppalotának" nevezték, és úgynevezett "Ally Pally" -nak nevezték, amelynek célja a pihenés, az oktatás és a szórakoztatás közparkja volt.

Alexandra Palace is a Grade II listed entertainment and sports venue in London. Originally built by John Johnson and Alfred Meeson, it opened in 1873 but following a fire two weeks after its opening, was rebuilt by Johnson. Intended as "The People's Palace" and referred to as "Ally Pally", its purpose was to serve as a public centre of recreation, education and entertainment; North London's counterpart to the Crystal Palace in South London.

img_3744.JPG

img_3742.JPG

img_3743.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://erichb.blog.hu/api/trackback/id/tr6313732304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása