Mesterséges középkori vizesés (Cascade) / West Malling, Kent, UK, 107
2018. december 24. írta: Erich

Mesterséges középkori vizesés (Cascade) / West Malling, Kent, UK, 107

Miután VIII. Henrik bezárta az apátságot, a társult iparágak magántulajdonba kerültek. Dokumentált, hogy a középkorban az apátság más iparágak között kiterjedt bőrcserző munkálatokkal rendelkezett (ami valószínűleg a pergament is előállította) és egy malom. A Cascade-t (zuhatagot) egy mesterségesen megemelt szint táplálja a patakból ami a Szent Leonard-torony lábától ered és szolgálta ezeket az iparágakat. A Cascade valószínűleg egy nagyon régi vízimalom helyszíne.

Following the closure of the Abbey by Henry VIII, it seems the associated industries fell into private ownership. It is documented that in Medieval times the Abbey among, other industries, owned extensive tanning works (which probably also produced Vellum) and a mill. The Cascade is fed via an artificially elevated level from the spring at the foot of St Leonards Tower and served these industries. The Cascade is probably the site of a very ancient watermill.

img_5653.JPG

img_5654.JPG

img_5655.JPG

38d34fda-60b6-440b-9460-6cabb626e487_l.jpg

cascade9.jpg

images_3.jpg

postcard-kent.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://erichb.blog.hu/api/trackback/id/tr4814512582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása